tisdag 4 maj 2010

Första BVC-besöket

Idag träffade vi vår BVC-"tant" för första gången. Tant känns dock lite fel, för det var verkligen ingen gammal tant som kom hem till oss. Snarare än relativt ung och oerhört trevlig tjej som vi klickade direkt med.
Pratade om hur vi haft det hittills, hur det funkar här hemma och allt runt Stella. Ställde miljarder frågor kändes det som och fick hjälp att få till läget vid bröstet. Underbart - nu är det bara de första tagen som känns. ♥

Förutom allt prat och information så vägdes Stella. Det är ett riktigt matvrak vi fått - hon väger redan 4140 gram! +190 gram på en vecka, så mat finns det allt. Eftersom hon ökat så pass bra i vikt så får vi nu testa att låta henne sova under nätterna och själv bestämma när hon vill äta. Hittills har jag väckt henne för mat, men fram till nästa vecka ska vi alltså låta henne styra och se om hon fortsätter öka lika fint i vikt. Förhoppningsvis gör hon det, men måste vi börja väcka henne igen är inte det hela världen - än så länge har hon sovit bra ändå.
Känns som att vi haft världens tur som fått ett sånt underbart barn som Stella. Nöjd för det mesta, äter som hon ska och sover gott om nätterna. Känns som att ett bakslag är att vänta, men fram till dess njuter vi.

Inga kommentarer: