tisdag 18 maj 2010

Ingen brist på sömn här inte

Idag kan jag inte vara annat än utvilad - hann få en powernap under eftermiddagen igår och dessutom så har Stella sovit som en ängel hela natten. Somnade för natten runt 22 och vaknade för mat 3 och 7. Fick väcka sömntutan 10.30 idag, känns helt galet. Just nu ligger hon i soffan och spanar runt, är så himla härligt att hon äntligen är nöjd under vakenperioderna. Tror att nappen har en stor roll i det hela, innan har hon helt enkelt inte varit nöjd för att sugbehovet inte varit tillgodosett.

Igår var vi till BVC och hann även med en rejäl promenad. Stella växer precis som hon ska, +210 gram på 6 dagar. Igår, 3 veckor gammal vägde hon 4470 gram och var 54,5 cm lång. Amningen fungerar äntligen riktigt bra, Heracillin-kuren var nog precis vad jag behövde. Såren finns fortfarande kvar men ser jättefina ut och nu när vi börjar få koll på hur det egentligen ska gå till så kommer det ju knappast bli värre. Ska nog våga mig på att testa liggamma någon dag också, vore himla skönt om vi kunde få det att fungera också - om inte annat under nätterna.

Idag ska vi ta en sväng förbi mitt jobb och säga hej, är ju på tiden nu när Stella är 3 veckor gammal. Blir även en promenad ner till Cheapy och Willys, vi ska lägga nytt golv i hallen och måste ju bestämma oss för vilket vi vill ha. :) Inte lika fint väder idag dock, men det gör inget. Så länge det inte regnar så är det bara skönt att komma ut en sväng.

Inga kommentarer: