söndag 27 december 2009

Äntligen över!

Äntligen är julen över och nu finns det äntligen lite tid över! Julafton åkte vi runt som två yra hönor för att hinna träffa alla, så de två senaste dagarna har vi bara legat på soffan och inte gjort ett dugg. Väldigt välbehövligt, i alla fall jag har varit helt slut och somnat strax efter 20 båda kvällarna...
Räkan däremot verkar inte vara ett dugg trött, de senaste dagarna har det blivit allt mer livat där inne. Så pass livat att jag stundtals känner mig rätt trött på det... Om jag tycker det är påfrestande nu, hur tusan kommer det kännas i mars?!

Eftersom vi blev så bortskämda med massa pengar i julklapp så ska vi passa på att shoppa loss lite imorgon. Vi ska beställa barnvagnen, köpa skötväska och även ta en tur på Ikea! ♥ Ny byrå till hallen, madrass till spjälsängen och massa annat plock ska med hem. Ska även passa på att köpa färg, för nu ska hallen målas om! Undrar om det är helt normalt att börja boa redan i 6e månaden...? ;) Nåja, tiden går fort - lika bra att bli klar med saker i tid så vi hinner vila lite också innan Räkan tittar ut.

Inga kommentarer: