tisdag 1 december 2009

Jag ser det rör sig...

Idag såg jag för första gången Räkans sparkar på utsidan av magen! Blev små bulor där liten för närvarande placerat sin fot - var helt underbart att både se och känna av hen! ♥
Först trodde jag att jag inbillat mig, men när nästa spark kom och jag återigen såg hur det rörde på sig på exakt samma ställe som jag kände av det - då förstod jag. Älskade barn.

Jag har ju känt sparkar ett bra tag och har även fått känna någon på utsidan, men det här var något nytt. Förhoppningsvis får J se och känna senare under dagen.

För övrigt mår vi kanon allihop, nu saknas bara lite snö för att få den rätta julkänslan. Första december idag ju, inte alls långt kvar!
Igår gjorde vi även världens fynd - har varit på jakt efter en stor, svart golvlykta till vardagsrummet men inte hittat någon. De vi hittat har varit vita, silvriga eller gråa - helt fel färg alltså och i många fall även fel modell.
Men så var vi på Chilli i Västerås, och det första vi ser när vi kliver in i butiken är DEN lyktan som vi letat efter!
Stor, svart och helt perfekt. Vågade knappt titta på prislappen - trodde ju självklart att den skulle kosta multum... Det gjorde den däremot inte - 499 kr!!! Jag dog nästan.

Idag blir det nog en tur till Åsby för att köpa några blommor (är galet sugen på hyacinter) och en ny adventsljusstake till köksbordet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej. Ja de e här i stan ja menade men de kostar 800.. vet dock inte om de kostar samma summa om man bara vill ha en vanlig koll. Just nu för tillfället har ja inte en aning om va hon heter.. hehe.. min väninna va där men behöver du hjälp att hitta henne så hör av dig igen så kan ja kolla me henne =) /Mikaela