torsdag 18 mars 2010

Prepped and ready (nästan)

Nu droppar det in inlägg efter inlägg, men nu när jag äntligen har ork till att blogga lite igen så har jag ju massor att berätta. ;)

Vi börjar verkligen bli klara inför Räkans ankomst här hemma. Badrummet är helt fixat, till och med lite blöjor finns på plats. (gratisblöjor från Babyboxen. Men, varför har man lotion i blöjor? Är det inte bättre att man själv smörjer med en vettig kräm vid behov istället?) Nu är det bara skötbädden som ska på plats och den tar vi fram när vi kommer hem från BB.
Spjälsängen står äntligen bäddad och klar, det är så otroligt mysigt att vakna på morgonen och se den stå där. Visserligen utan efterlängtat innehåll, men den påminner oss båda två om att snart är det verkligen på riktigt. Som Johan sa inatt ang. att det bara är 27 dagar kvar till BF - "Är det nu man ska få panik?"

Finaste vagnen står i vardagsrummet och väntar på sin premiärtur, även den bäddad och klar. Det enda som är kvar nu är att montera i babyskyddet i bilen och packa BB-väskan. Väskan ska jag ta tag i under dagen och babyskyddet ska på plats under helgen.
Sen kära Räkan, då är du så välkommen ut! ♥

4 kommentarer:

Mikaela sa...

Ett tips till den bästa salvan man kan ha både till sig sj & bebis i underlivet e inotyol. Den kan man ha till de mesta och den har ja kört me till både mig sj efter förlossning när man fått lite skråmor vid urinrörsöppningen ( gör ont att kissa utan den kan ja säga :P )och till tjejernas röda rumpor. Måste fråga.. va e de för märke på blöjan som har lotion? För va ja vet så har varken libero eller pampers de..? Hoppas allt går bra för dig/er när den lill* bestämmer sig för att komma =)

Jenny sa...

Inotyol har vi hemma, har använt den på jobbet och den är ju helt kanon mot röda rumpor! :)

Pampers blöjor har lotion i sig, i alla fall de minsta storlekarna. Tycker det känns rätt onödigt, men vem vet - det kanske är just dom blöjorna vi gillar mest sen haha.
Det samma, jag har tänkt på er medans ni var borta. Hoppas verkligen att allt går bra för er med!

Mikaela sa...

Hehe.. ja vem vet, ja har i och för sig alltid använt libero, har fastnat för dom =)

Tack så mycke, de hoppas vi me =)

Jenny sa...

Troligtvis blir det Libero här med, förhoppningsvis kommer de funka. :)