tisdag 23 februari 2010

Idag är visst en annan dag

Och en betydligt mycket bättre sådan. Jag kan lätt bortse från att jag knappt fått sova för att ryggen gjort ont, att jag har ont i vänster ljumske för att Räkan förmodligen ligger konstigt, att jag känner mig trött och öm i magen. Allt det där spelar ingen roll idag - för nu verkar det i alla fall ha hänt något på Försäkringskassan! Äntligen syns mina inkomstuppgifter, det tog bara 2 veckor men det skiter jag i! Något har hänt!
Om jag får några pengar eller inte på fredag får vi väl se, men det här känns ändå som en liten seger. Ett steg i rätt riktning liksom. Helt otroligt att man känner så över något som borde fungera smärtfritt från statens sida. Men men, man kan uppenbarligen inte räkna med såna saker.

Idag finns det mer saker att "fira" än bara Försäkringskassans plötsliga fungerande. Idag är det 50 dagar kvar till BF! ♥ Helt otroligt, snart snart snart finns liten här hos oss. Jag och J pratade om det igår, och som vi längtar. Om en månad kan Räkan titta ut och räknas som fullgången, om 30 dagar kan hen komma ut och inte vara för tidigt född. Helt galet, var det inte augusti nyss?!

2 kommentarer:

mini sa...

åå ljuvligt att snart ha en liten hos sig! jag har lite längre kvar att vänta...ända till juni ♥ mini

Jenny sa...

Det är verkligen alldeles underbart, längtar som en tok efter det lilla pyret där inne.
Förhoppningsvis går våren snabbt, då är det snart juni! :)