måndag 15 februari 2010

Måndag - full av energi

Min helg har varit alldeles fantastisk. Tänk att jag har sån himla tur som har alla dessa underbara människor i mitt liv, vad skulle jag göra utan er?! Sambo, familj och vänner - vad vore livet utan dem?

Helgen har alltså spenderats tillsammans med dom jag tycker så himla mycket om. Fredagen tillsammans med min familj och J. Lördagen bjöd på en härlig promenad tillsammans med vänner, lunch på stan och sedan fika hos J's familj. Under kvällen så bowlade vi tillsammans med ännu fler vänner, och igår så åkte vi till Västerås för att gå på bio.
Jag kan inte vara annat än nöjd och utvilad efter en sån helg, så nu får vi hoppas att den här veckan blir bra den också. Min första vecka hemma på heltid. Lite läskigt är det allt.

På tal om bio - överallt läser och hör man att man som gravid ska passa på att göra saker innan bebis tittar ut, typ gå på bio. Syftar de då på att man bör gå mellan vecka 20-30 eller? För det var verkligen inte höjdare att sitta i en trång biofåtölj med en galen Räka som bökar med sina små ben och pressar upp rumpan i mina revben. Att sitta still i 2,5 timmar var olidligt med en busbebis kan jag säga!
Ingen mer bio för vår del innan Räkan är ute, jag skulle nog njuta tusen gånger mer av en film hemma. Vi har ju trots allt rätt bra förutsättningar för att kunna få en hyffsad upplevelse hemma i soffan med tack vare Johans nörderi kring teknik. ♥

2 kommentarer:

Mikaela sa...

haha.. vet hur de dära e.. vi va oxå på bio & såg avatar och de va as jobbigt för ryggen som ja har mega problem me :S Plus en bebis som rumla runt :P Så håller me dig helt o hållet om bio besöken =)

Jenny sa...

Haha då är det inte bara jag alltså! Vi såg också Avatar, riktigt bra! Synd bara att jag tappade fokus hela tiden eftersom liten bara bökade haha.