fredag 9 april 2010

BF -5

Efter en rätt jobbig kväll och natt så är det lugna gatan igen. Anar att Räkan är på väg ner i bäckenet igen, har haft riktigt ont i blygdbenet och ut i ljumskarna. Har även haft som en svidande, stickande känsla i vad jag antar är livmodertappen men även den har gett med sig.

Imorgon, 10 april - fyller tydligen flest svenskar år. Sveriges vanligaste födelsedag! Får se om vår lillfis också bestämmer sig för att fylla år då, men det tror jag inte. Har sjukt svårt att tro att det kommer bli någon förlossning alls, även fast det är så nära nu så känns det så avlägset. Inte en enda föraning, men enligt BM så är det tydligen riktigt vanligt att det bara smäller till för en förstföderska. Jag hoppas hon har rätt.

2 kommentarer:

Mikaela sa...

De e ju så mysigt att ha ont.. ;) Ja kan knappt gå längre.. vaggar fram värre än en pingvin & anka tillsammans :P Hoppas du slipper dom plågorna iaf. Hoppas de e på G för er nu då så ni får se eran älskade räkan nån gång =) Kram

Jenny sa...

Usch nej, att ha ont är verkligen inte trevligt. :( Har haft en väldigt lätt grav. ändå om man bortser från de prematura sammandragningarna som jag haft sen v. 20+6.
Ingenting på gång än så länge i alla fall, tror inte det blir något förlossning här alls. :D
Kram!