onsdag 21 april 2010

BF +7

En vecka över tiden idag då. Fullt normalt för en förstföderska om man ska tro alla som hänvisar till statistik osv. Likt förbannat har jag väldigt svårt att tro det, då varenda människa runt mig just nu föder barn innan eller i direkt anslutning till BF. Endast en tjej har gått över tiden, tror det blev 11 dagar för hennes del. (och så en tjej på Buke också, så helt ensam är jag ju inte...) Så den där statistiken tror jag inte ett dugg på, folk säger säkert bara så för att få oss övertidare att må lite bättre. Ha - som om det skulle hjälpa!

Här är en liten lista på gissningar om när Räkan ska behaga titta ut. Den enda som känns rätt realistisk är väl Mathias gissning, men såklart hoppas vi att han har fel och att Räkan kommer innan det. Men det skulle ju inte direkt förvåna mig om Räkan fortfarande är kvar i magen till sista april....

14 april – BF

15 april – Jag och Johan

18 april – Agnete, Sari

19 april – Sebbe

20 april – Jesper

21 april – Helene

22 april – Nathalie

23 april – Camilla

24-25 april – Jag och Johan

28 april - Mathias


När tror du att Räkan behagar titta ut?

2 kommentarer:

Anna sa...

Vet hur det är att vänta och vänta:)Själv gick jag 18 dagar över tiden. Sju timmar innan jag skulle sättas igång kom värkarna på naturlig väg:)Var så jobbigt att se alla andra runt omkring få barn. Men ta vara på tiden du har nu och slappa, bebisen kommer snart fast det inte känns som det jag lovar :)

Jenny sa...

Anna, jag vet att du har rätt - men det hjälper inte. ;) Slappat har jag gjort till dess förbannelse, jag är helt klar med att göra vad jag vill, sova, kika på film, läsa osv. Jag vill bli förälder nu! ;)